Butik

Vår tanke är att du ska kunna hitta det lilla extra hos oss. Därför har vi samlat inredning, möbler, skor, accessoarer och mycket mer under ett tak.

Hos vår störta leverantör Kare Design kan du hitta allt för ditt hem. Små inrednings detaljer, unika tavlor eller en färgsprakande möbel. Deras unika stil och härliga design blir en eye catcher i vilket hem som helst. Vi har valt Kare Design för att inte vara butiken med de vanliga, utan butiken med det annorlunda.
I vår butik har vi samlat ett urval utav deras möbler som uppdateras med jämna mellan rum. Alla möbler du finner i vår café/butik är till salu, tveka inte och fråga personalen om hjälp, självklar kan vi även beställa helt nytt åt dig. Finner du något på Kare Designs hemsida som vi saknar i butik/café tveka inte och höra av dig, vi kan beställa hem de åt dig.
Vi erbjuder även hemkörning inom Västerås eller fraktar om du bor utanför.

Vi samarbetar även med andra varumärken. Nedan kan du läsa om våra leverantörer och besöka deras hemsida.

Kare Design – Inredning, möbler m.m
Lilly Of Sweden
– Kläder och accessoarer. (Enda återförsäljare i Västerås)
By Burin, – Skor, bälten och väskor
Zoppini, Gevole, Phantasya, Sence, Ikonika – Smycken
Jabadabadoo – Barnartiklar
Putumayo – Musik

Hittar du något hos våra leverantörer som vi saknar i butik/webbshop tveka inte att höra av dig, vi kan beställa hem det åt dig. Kom förbi för att prata med Gabriel eller Conny i butiken, ring 021-186290 eller skicka email till butiken@globalliving.se.

Till vår Webbshop (kommer inom kort)